Színválaszték

Az általam használt zsinórfonalak mind a pamutgyártás során felhalmozódott melléktermékből jönnek létre. A Bobbiny által kifejlesztett és gyártott zsinórfonal puha, rugalmas és sok mindent kibír. Éppen ezért kiválóan alkalmas táskák készítésére. A háromféle vastagságban elérhető fonalak közül én kettőt, a 3 illetve 5 mm-es méretet választottam a Narka táskákhoz.

A fonal külseje sűrűn szövött, újrahasznosított pamut szálakból áll, míg a belseje is mindig azonos színű újrahasznosított pamut.

Ez a zsinórfonal ártalmas anyagokra vizsgált, környezetbarát fonal.

Ezen az oldalon tudod megnézni, hogy milyen színű fonalak között tudsz válogatni! A körtáskákhoz az 5 mm-es zsinórfonal albumból szemezgethetsz! Ha elvesznél a fonalparadicsomban, keress bátran itt, vagy küldj üzenetet a Facebookon!

3 mm-es zsinórfonalak

Barack_junor

A 3 mm-es zsinórfonalakat a háromszög illetve a piramis táskákhoz szoktam használni. Ha e kettő közül választanád ki a táskádat, akkor ez az album neked szól! Katt ide és máris láthatod mind a 37 féle színt!

5 mm-es zsinórfonalak

Teal

Az 5 mm-es zsinórfonalat a körtáskákhoz szoktam használni. Legyen az patentos, cipzáras, vagy “V” kivágású, mindhárom típushoz ezekből a fonalakból tudsz választani! Katt ide és máris láthatod mind a 45 féle színt!