Ismerj meg!

Üdvözöllek az újrahasznosított anyagból készült kézműves termékek birodalmában!

Balogh Andrea vagyok, a Narka design kötő-horgoló kézművese.

Kisgyermekként gubancolódtam bele a fonalak csodálatos világába, amitől azóta sem tudok szabadulni, pedig kitekintettem időközben és megismerkedtem a korongozással és az esztergálással is 🙂

Az oldalamon böngészve javarészt horgolt termékeket találhatsz, túlnyomóan táskákat. A termékpalettán ugyanakkor fellelhetőek apróbb termékek is, mint pl. horgolt arclemosó korongok, a táskák megmaradt zsinórfonalából varrt neszesszerek, tolltartók.

Sok, teljesen egyedi megrendelésen is dolgozom, így neked is lehetőséged van külön megrendelést leadni lakáskiegészítőkre, mint pl. díszpárnák, szőnyegek.

Az alapanyagválasztáskor elsődleges szempont volt, hogy csak és kizárólag bevizsgált, újrahasznosított alapanyaggal dolgozzak. A termékek készítése közben figyelek arra is, hogy minden anyagot felhasználjak. Egy-egy csomag fonalból így soha nem marad felesleg, hanem az utolsó méter is új életre kel.

A táskák között találhatsz klasszikus darabokat, a manapság nagyon trendi körtáskákat is eléred különböző méretekben és formában. Amennyiben pedig az extravagánsabb darabokat kedveled, akkor a háromszög illetve piramis táskák között biztosan megtalálod, amit keresel.