Ismerj meg!

Kedves Látogató, üdvözöllek az oldalamon!

Balogh Andrea vagyok, korábban főállásban értékesítési vezető, hobbiból kézműves. Mára mindez megfordult 🙂

Macaron táska

Négy éves koromból származik az első horgolós emlékem. Elvarázsolt a fonalak gubancos, színes világa. Belekapaszkodtam az első apró horgolótűbe, amit az egyik fiókból húztam ki, persze anyukám attól félve, hogy megszúrom magam, azonnal kikapta a kezemből. Maradtak az ujjaim.. Addig küzdöttem, ameddig sikerült meghorgoljam első kukacot- amit valószínűleg mindenki ismer, aki horgolt már 8 métert egy irányba csak azért, mert nem tudta hogyan tovább 🙂 Innentől kezdve az egész gyermekkorom az alkotás jegyében telt.

2015-ben tértem vissza a horgoláshoz. Hagytam, hogy vezessen a fonal és közben a munka okozta stressz is szépen elillant. Ez lett az én terápiám 🙂

Egy dolog nem hagyott csak nyugodni. Az utóbbi időben a legtöbb vásárlásom egyfajta bűntudattal párosult. Kutatni kezdtem azokat a megoldásokat, amik nem, vagy csak minimálisan terhelik a környezetet.

Ennek mentén formálódott a Narka is. Így esett a választás az olyan póló-, szalag- és zsinórfonalra, amelyek anyaga 100%-ban újrahasznosított és környezetbarát, ugyanakkor a legjobb minőségű textil.

Így lehetsz kézműves termék és divat kedvelő, egyediségekért rajongó, aki imádja a színeket és a különleges formákat, vagy egy igazi táskaimádó. Egy biztos, ha Narkát veszel, nem csupán egy táskával leszel gazdagabb, hanem azt is tudod, hogy tettél egy lépést egy környezetbarát világ felé.